dimecres, 29 d’abril del 2009

Coca de canyella


Ingredients:
  • 250 g farina
  • 20 g de llevat (pot ésser un sobre de royal)
  • 180 g de sucre
  • 2 cullarades de canyella en polç
  • 2 ous
  • 100 g mantega
  • 250 ml de llet
  • 2 cullarades de sucre glaç

Procediment:

Barrejarem la farina amb el llevat, el sucre i "1" cullerada de canyella. Fonem la mantega i després hi afegim els ous debatuts i la llet.

Afegim després la farina i remenar-ho fins aconseguir una Massa homogènia.Agafem un motllo i l'untem amb farina perquè després no s'ens enganxi la coca( o be al motllo hi posem paper vegetal).

I afegim la mitat de la massa i empolvorem per damunt amb una mica de sucre glaç i una mica de canyella, després i afegim tota la massa que queda i tornem a posar-hi una mica de canyella al damunt. Posar al forn a 180 ºc durant 30 minuts.Bona cuina

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada