Ingredients:
* 600 g formatge fresc
* 200 g sucre morè
* 4 ous
* 200 g farina
* 250 ml de nata líquida
* paper de forn
* flors per decorar
* melmelada al gust
Elaboració :
En un vol hi posem el formatge i el sucre i batre amb
en energia fins que quedi cremós. Ara hi afegim el ous i ho remolguem amb les
varilles fins que quedi una massa fina . Afegim la farina i anem removent i per
últim afegim la nata i continuem batin suaument.
Escalfem forn.
Ara agafem una plata i la forrem de paper per posar al
forn. Ara ja hi podem abocar la massa.
I ja podem posar a coure al forn un 45m.
Bona cuina i bon profit!
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 45 m
Ho maridem amb: Garnatxa del Empordà
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada