dijous, 15 de març de 2012

Salmó a la papillota


Ingredients:

salmó
1 patata
1/2 ceba
1/2 carbassó
1/4 pebrot
sal
pebre
oli
(paper d'albal)

Procediment:

Tallem les verdures a lamines o daus (aquest cop ho he fet a daus), les netegem i les fregim una mica a la paella, amb un raig oli.
Agafem una plata, posem damunt el  paper Albal, i a sobre les verdures, i damunt el salmó, amb un pel de sal i pebre, afegim un raig d'oli. (també i podem posar un raig de vi blanc o un raig de fumet de peix). Tanquem el paper albal, i fem com un paquet.
Ho posem al forn uns 20/25 m. (quan el paper comenci a bufar-se, ja estarà) (180º dalt i baix)
Queda un peix molt gustós, sa i natural.
Aquesta recepta, l'he fet semblant a la del Manel de www.cuinagenerosa.blogspot.com/ i al llibre de receptes d'un cole de Bilbao (Paco S.)

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 45 h
Temps de cocció: 25 m

Cap comentari:

Publica un comentari