dijous, 29 de novembre de 2018

Durum de vedella amb verdures




Ingredients:

·         Faixetes de pa
·         Un bistec de vedella
·         Una branca d’api
·         2 carrotes
·         Una mica d’enciam del sucre
·         1 ceba
·         1 fulla de col
·         ½ pebrot vermell
·         ½ pebrot verd
·         Sal, pebre i oli oliva
·         1 porro
·         maionesa

Procediment:

Tallem el bistec a daus i el fem a la planxa. Reservem. 
Tallem totes les verdures a làmines.
Agafem un Wook i posem totes les verdures, les deixem coure a foc lent, amb un pols de sal i pebre. Si ho preferim també hi podríem posar una mica de soja liquida, però jo avui no n’hi he posat, perquè vull posar-hi maionesa.
Quan casi sigui cuit, i afegim la vedella.
Agafem les faixetes, les escalfem al microones i afegim les verdures al gust i l'enciam tallat fi. Ara hi posem maionesa si ho volem. També hi podríem posar una mica de curry en pols. Bona cuina.

Per quantes persones: 4 persones
Dificultat:  fàcils
Temps de preparació total:  25 m
Temps de cocció: 5 m + 15/20 m

Ho maridem amb: Estrella Damm.