divendres, 30 de gener del 2015

Campane amb pesto vermell (versió amb ametlles)




Ingredients:

·         100 grs ametlla marcona
·         Sal
·         Oli
·         1 gra all
·         8 tomàquets secs confitats en oli
·         Pasta (macarrons, campane, spaguetti...)
·         Parmesà ratllat
·         aigua

 

Procediment:

Bullir la pasta segons instruccions del fabricant, escorre i reservar.
Picar a la batedora les ametlles, els tomàquets i l’all.  Afegim un bon raig oli d’oliva en abundància i un cop picat afegim el parmesà i remenem. Ja podem afegir-ho a la pasta.
Si us ha sobrat salsa, podeu posar-ho en un pot de vidre, afegir-hi una mica més d’oli i és conserva uns 15 dies a la nevera. 

Per quantes persones: 3 p

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25m
Temps de cocció:  10/12m
 

Vi triat per acompanyar: Cava Gramona.