dimarts, 13 de juny del 2017

Cargols Llauna/Brasa amb all i oli negat



Ingredients:

·         200 Cargols
·         Sal
·         Pebre
·         All i oli negat
·         cansalada 

Procediment:

Netegem be els cargols.
Mentrestant cal fer una bona brasa amb llenya a la llar de foc o barbacoa.
En un vol cal posar sal i pebre barrejat a mides mes o menys iguals.
Tallem la cansalada a talls petits.
Agafem cargol a cargol, posem un pols de la barreja de sal i pebre i després un tall de cansalada. Així un a un.  Un cop fets tots, els col·loquem en una llauna, tots mirant cap en dalt. Un cop col·locats hi repartim l’all i oli negat al damunt.
Si ja tenim la brasa a punt, ja li podem col.locar. uns 20/30 minuts i seran cuits! 

Bona cuina. 

Per quantes persones:

Dificultat: 4/5 persones
Temps de preparació total:  75 m (45/50 m per fer la brasa)
Temps de cocció: 30 m
 

Ho maridem amb: Heus negre, La vinyeta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada