diumenge, 26 d’octubre del 2008

10º DORADA AL FORN AMB PATATES


INGREDIENTS: 4 PATATES - 2 CEBES - 1 PEBROT - 1 LLIMONA - OLI OLIVA - 1 O 2 DORADES O BE TAMBE AMB RAP SENCER VA BE - SAL - PEBRE - UN GOT DE VI BLANC - JULIVERT


  1. Pelem les patates i les cebes, i ho tallem a rodanxes. Tallem tambe el pebrot.

  2. Posem una petita capa d'oli oliva a la plata on ho courem, hi posem les patates, les cebes i el pebrot. Hi posem un mica de sal i un polsim de pebret.

  3. Hi afegim el peix, i tornem a tirar una raig oli generós per tota la plata i tot el got de vi, ho posem a coure a 180º al forn (a dalt i abaix) i al cap de 30 minuts donem la volta al peix, hi afegim una mica de julivert damunt el peix i ho acabem de coure 30 m.

Bona cuina !!!!! Queda bonisim i super fàcil de fer.. L'avantatge de fer-ho amb rap, és que a l'hora de menjar-ho no té espines.