dilluns, 25 de setembre del 2023

SALTEJAT DE VERDURES AMB POLLASTRE al curri

 



Ingredients:

* 2 albergínies

* ½ pebrot vermell

* 1 pebrot verd

* 1 ceba

* 200 g de pit de pollastre

* 3 carrotes

* sal, pebre, oli i curri

 

Elaboració :

Tallem a daus el pollastre.

Posem un raig d’oli oliva al Wook, saltegem el pollastre i el posem a punt de sal i ho reservem.

Tallem les verdures a daus de uns 2 cms aproximadament i ho posem a coure al Wook. Quan ja sigui casi cuit i podem afegir-hi el pollastre, barregem i afegim un pols de pebre i un pols de curri.

Bona cuina i bon profit! 

 

 

Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25 m
Temps de cocció: 20 m

 

Ho maridem amb: Maragda. Blanc.