dimarts, 27 de juny de 2017

Ensaladilla d'arròs d'estiu



Ingredients:

·         Arròs
·         Sal
·         Tonyina amb conserva amb oli d’oliva
·         Olives negre laminades
·         Olives blanques laminades
·         Formatge a daus
·         Pernil dolç brasejat a daus
·         1 ou
·         maionesa
 

Procediment:

 

Bullim l’arròs, sempre hi poso un raig d’oli d’oliva i un all (l’avia sempre ho feia). Un cop cuit, escorre i deixar refredar.
Bullir l’ou, deixar-lo refredar i tallar a talls.
Un cop fred l’arròs ho aboquem en un vol, juntament amb tots els ingredients, ara també hi podem posar un pols de sal i maionesa. Posar en motllos i servir.  Fresc i ràpid per aquest dies d’estiu.

 

 

Per quantes persones:

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  25m
Temps de cocció:  20 m

 

Ho maridem amb: Avui toca, Estrella Damm

Cap comentari:

Publica un comentari