dimecres, 23 de desembre del 2009

Pollastre rostit criança mas Arnall

Ingredients:
  • pollastre a quarts
  • sal, pebre, oli
  • una mica de vi blanc
  • carrotes
  • cebetes
  • 4 grans alls
  • una mica de ceps secs
Procediment:
Agafem una casola que hi capiga tot el pollastre ben col.locat, el sal-pebrem , posem oli i sofregim el pollastre fins que quedi ben daurat, un cop daurat hi afegim les cebetes, les carrotes i els ceps,i afegim el vi, i ho deixem fins que s'evapori el vi, despres hi posem aigua fins a cobrir el pollastre, o deixem a mig foc i ho tapem.. i a coure una hora aproximadament... cada 10 o 15m observar que no s'enganxi.
Bona cuina!

Cistellets sorpresa

Ingredients:
  • cistellets de galeta
  • maionesa
  • tonyina
  • parmesa en polç
  • formatge cremos
  • bacó
Procediment:
en un vol barrejem la maionesa, la tonyina i el parmesa. i ho posem en uns cistellets.
Als altres hi posem el formatge cremos i damunt i posem el bacó
Bona cuina.

ous estrellats by maite

Ingredients:
  • 3 ous
  • sal, oli
  • 7 patates (a poder ser de les vermelles i mitjanetes)
  • xorig o pernil
Procediment:
Pelem les patates, les netejem i les tallem com si anessim a fer truita de patates (o a daus.. com volgueu), les salem i les posem a fregir en una paella, fins que quedin ben daurades... a part posem fer 3 ous fregits, per separat. Un cop fets, i que ja estiguin cuites les patates... posem els ous damunt les patates, abaixem el foc i les anem tallant i barrejant amb els ous... un cop fet.. (q el ou encara quedi una mica cremós...) i posem damunt si volem pernil salat o xoriç
Bona cuina.. no som com les de can manolo de girona.. però.... estannnn bonisiimessssss