dilluns, 13 de juliol del 2009

Pa de pessic


Ingredients:
  • 5 ous
  • 165 g de farina
  • 135 g de sucre

Prodediment:

BAtem els rovells d'ou amb uns 50 g de sucre, els he dem batre fins que facin una crema ben suau i hagin triplicat un mun de cops el volum del principi. A continuació muntem les clares amb la resta de sucre; també han de ser molt muntades. Penseu que al no posar-hi llevadura... tot el volum el donem nosaltres.. Després barregem els rovells i les clares i fem que tot quedi ben lligat sense pedre el volum i anem afegin la farina tamisant.. fins que quedi una masa ben esponjosa. I 30 m al forn (cal que aneu mirant amb un punxó el punt de cocció ja que depén del forn i del motllo potser més o menys) bona cuina. 180º.

Sopar Estiu 2009 AJEG Girona












El passat 10 de juliol, va tenir lloc el sopar AJEG Girona al Parc Científic i Tecnològic de Girona

Va ser una vetllada molt interessant, emotiva, divertida i entretinguda.

Amb regals dels col.laboradors i patrocinadors: diari de girona, wesselton, chopard, audiodisseny, espelt .. i col.laborava:: Diputació de girona, Consell Comarcal del Gironès i Ajuntament de Girona.

Hi varen haver premis.

Aquí us deixo una mostra de les fotografies de una de les taules de figueres...