dimarts, 2 de juny de 2009

Un dia de barca








Ahir vaig anar en barca amb uns amics, quin plaer... per un dia la vida de ric no? je je.

Aquí us deixo unes fotos d'un peix lluna que en jordi en va agafar per ensenyar-lo, i el va tornar a deixar anar al mar, quin plaer va ser poder gaudir d'aquest petit moment, ja que el peix és va deixar agafar i acariciar i observar, suposo que és va adonar que no li voliem fer mal.

Tot un gran dia, gràcies jordi.!!

Rissoto de Rossinyols i gambes


Ingredients:

  • arrós (400 gr)
  • Gambes pelades
  • rossinyols cecs 10 grs
  • 200 gr ceba
  • crema de llet
  • parmesà
  • oli oliva
  • sal

Procediment:

Deixem hidratar els rossinyols secs durant 2 hores amb aigua. (l'aigua no la tirem ja que l'aprofitarem per la cocció del rissoto)

En una paella posem una mica d'oli i fem el sofregit de la ceba. Incorporem l'arròs i ho deixem arrossejar durant uns 5 minuts a foc fluix.

Passat aquest temps hi anem afegim els bots i després de mica en mica (cullerada a cullerada) l'aigua dels bolets. Passat uns 10 minuts de la cocció i d'aquest procediment de coccio (cullerada a cullerada) hi afegim la crema de llet, les gambes i el parmesà, ho deixarem coure uns minuts més i ho deixem reposar i ho servim.

Bona cuina.