Ingredients:
·        
Carxofes
·        
Ous
·        
Sal
·        
Pebre
·        
Oli oliva
Procediment:
Netegem les carxofes, trèiem les fulles més dures (ara
n’és la temporada) i les tallem a làmines d’un cm aproximadament, també trèiem
la pelussa interior. 
Les passem per aigua i ara ja les podem  posar a la planxa amb un bon raig d’oli d’oliva.
(de proximitat total: oli d’oliva de les oliveres del meu sogre, fet al trull Ylla).
Posem a punt de sal i si volem i posem un pols de
pebre. Quan estiguin dorades i donem la volta (feu-ho a foc lent, així ens
assegurem que quedin cuites). Ara sense treure-ho de la planxa, hi tirem els 2
ous (sense batre) i els tallem i remenem amb ajuda d’una espàtula i ja podem
servir! 
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: fàcil
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 15/18 m
Temps de cocció: 15/18 m
Ho maridem amb: Monte Real Gran Reserva, negre 2010.
