Ingredients:
- 1 kg de sardines, fines i petites
- · Sal
- · Oli, pebre (opcional)
Procediment:
Recordant que fa 10 anys que vam estar a Màlaga, hem
intentat fer la millor semblança dels seus “espetos de sardinas” : El Espeto és un plat típic de Màlaga i
consisteix en etzibar, és a dir enfilar peix, tradicionalment sardines, en
fines i llargues canyes, per rostir-lo amb llenya.
Preparem la brasa, aquest cop ho hem
fet a la barbacoa amb carbó.
No cal
netejar les sardines, les podem col.locar be en una graella i ja les
podem col.locar a la brasa, aneu vigilant-les i li doneu la volta, veureu que
de seguida son cuites, posem a punt de sal i ja podem servir, si us be de gust
hi podeu afegir un raig d’oli d’oliva i una mica de pebre. Bon profit.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 25/30 m
Temps de cocció: 15/20 m
Ho maridem amb: Com no, amb un “tinto de verano”
oooooh, la pròxima vegada avisa i vinc!
ResponEliminaPYNTS
Glòria