dimarts, 30 de desembre del 2014

Rovellons de botó confitats




Ingredients:

·         Rovellons de boto
·         Pebre
·         Oli oliva
·         Sal
·         vinagre
 

Procediment:

Netegem be els bolets.
En una paella amb un bon raig oli d’oliva i saltegem uns minuts amb un pols de sal.
Deixem refredar.
Després posem els rovellons en un pot de vidre, un bon pols de pebre,  ¼ part de vinagre i ¾ parts de oli d’oliva. Fins cobrir bé els bolets. Tapem bé el pot i deixem així durant unes setmanes, fins que agafi gust.
Cal guardar-los en un lloc fresc.  Submergits amb oli i vinagre poden durar varies setmanes. Son ideals per fer vermut o per posar en amanides. És un “bocatto di Cardinale”.
 
 
Per quantes persones: 2-4
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 15 m
Temps de cocció: 5 m
Vi triat per acompanyar: Vermut negre d'Espolla