divendres, 24 de febrer de 2012

Plum cake de Plàtan i avellanes


INGREDIENTS:


3 ous
150 gr de sucre
50 gr de sucre moré
125 gr de mantega
1 iogurt natural
2 plàtans madurs
250 gr de farina pastisseria
2 cullerades de llevat
100 gr d’avellanes pelades
Preparació:
Batre els ous amb els dos sucres, i quan estigui ben barrejat incorporarem la mantega a temperatura natural, és a dir tova, el iogurt, el plàtan xafat i ho barregem. Ara ja podem tirar la farina i el llevat i  tornar a barrejar ben bé. Tirem les avellanes i tornar a barrejar.
El forn el tindrem escalfat a 180º C.Tirarem la massa en un motlle de plum cake i ho posarem al forn uns 45 minuts, comprovant amb una agulla si és fet.
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 60 m
Temps de cocció: 40/45 m