Ingredients:
* cuixetes de conill ibèric
* 4 carrotes
* 4 cebetes
* manat d’herbes aromàtiques
* oli, sal, pebre, conyac
* alls
* caldo de verdures
Procediment:
Salpebrem el conill. Netegem les verdures.
En una cassola amb un bon raig d’oli oliva, enrossim el conill. A mitja cocció afegim els alls, les cebetes i les carrotes i el manat d’herbes. Tapem i deixem coure. Ara tirem el vi ranci i girem les cuixetes. Deixem evaporar l’alcohol.
Ara afegim 2 gots petits del caldo de verdures perquè no ens quedi sec. Ara tapem i deixem coure a foc lent fins que sigui cuit, aquest cop, com que son cuixetes, en 30 m serà llest. Bona cuina.
Per quantes persones:
Dificultat:
Temps de preparació total:
Temps de cocció:
Ho maridem amb: Clamor 2015. Negre. Raimat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada