dimarts, 2 de juny de 2009

Rissoto de Rossinyols i gambes


Ingredients:

  • arrós (400 gr)
  • Gambes pelades
  • rossinyols cecs 10 grs
  • 200 gr ceba
  • crema de llet
  • parmesà
  • oli oliva
  • sal

Procediment:

Deixem hidratar els rossinyols secs durant 2 hores amb aigua. (l'aigua no la tirem ja que l'aprofitarem per la cocció del rissoto)

En una paella posem una mica d'oli i fem el sofregit de la ceba. Incorporem l'arròs i ho deixem arrossejar durant uns 5 minuts a foc fluix.

Passat aquest temps hi anem afegim els bots i després de mica en mica (cullerada a cullerada) l'aigua dels bolets. Passat uns 10 minuts de la cocció i d'aquest procediment de coccio (cullerada a cullerada) hi afegim la crema de llet, les gambes i el parmesà, ho deixarem coure uns minuts més i ho deixem reposar i ho servim.

Bona cuina.


Cap comentari:

Publica un comentari