dijous, 10 de març del 2011

més establiments DQUALITAT: Vedella ecològica "cal tomàs"


El segon cop que hi comprem! la carn és molt bona, gustosa i tendra.


Fas la comanda molt fàcil per Internet i pots veure els diferents tipus d'opcions de vedella que hi ha, i ara a més també tenen varietats del porc

En una setmana ho hem tingut a casa, i es tot boníssim, qualitat preu, perfecte
A més ho envasen al buit i pot conservar-se a la nevera fins a 20 dies. Proveu-ho, be del Pallars Jussà



CAL TOMAS:  Gust per lo natural, gust per la qualitat


Fa més de cent anys que ens dediquem a la ramaderia.


Les nostres vaques i vedells pasturen pels prats i muntanyes pirinenques, alimentant-se d'herba i cultius naturals, sense pesticides. Seleccionem els millors animals i les races més preuades per a la cria, obtenint com a resultat una carn d'alta qualitat, amb un sabor diferencial i una envejada tendresa..


Una carn de vedella cuidada, que a més gaudeix del certificat de carn ecològica que atorga el CCPAE.

I és que a Cal Tomàs el que més ens importa és la satisfacció dels nostres clients. Per poder garantir-los la qualitat dels productes gaudim de segells de certificació i dels serveis d’un ampli laboratori d’anàlisis i d’un equip tècnic especialitzat que s’encarreguen del control dels productes.
http://www.ecologicaltomas.com/tienda/index.php?loc=ca