Ingredients:
·
1 conill
·
3 patates
·
2 cebes
·
Un manat d’herbes
·
Olives de kalamata
·
Sal
·
Pebre
·
2 carrotes
· ½ pebrot verd
· ½ pebrot verd
·
1 got d’aigua
·
1 got de vi blanc sec
·
4 grans all
·
Ceps secs - 2 tomàquets de penjar
Procediment:
Tallem el per coure’l be al forn.
Escalfar forn 200º.
Pelem les verdures i les tallem a rodanxes.
Posem una mica d’oli a la plata que anirà al forn, posem
a punt de sal i pebre el conill.
Primer hi col·loquem les verdures, ho deixem coure 15
m. Ara hi afegim el conill, les olives i els bolets. Afegim el got d’aigua i el
got de vi. Ho deixarem coure 50 m més, si fa falta li donem la volta al cap de
20 m.
I després ja ho tindríem! Bona cuina.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 15 m + 50/55 m
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 15 m + 50/55 m
Ho maridem amb: Jardins Negre 2017.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada