Ingredients:
·        
1 conill
·        
3 patates
·        
2 cebes
·        
Un manat d’herbes
·        
Olives de kalamata
·        
Sal
·        
Pebre
·        
2 carrotes
· ½ pebrot verd
· ½ pebrot verd
·        
1 got d’aigua
·        
1 got de vi blanc sec
·        
4 grans all
·        
Ceps secs - 2 tomàquets de penjar
Procediment:
Tallem el per coure’l be al forn.
Escalfar forn 200º.
Pelem les verdures i les tallem a rodanxes.
Posem una mica d’oli a la plata que anirà al forn, posem
a punt de sal i pebre el conill. 
Primer hi col·loquem les verdures, ho deixem coure 15
m. Ara hi afegim el conill, les olives i els bolets. Afegim el got d’aigua i el
got de vi. Ho deixarem coure 50 m més, si fa falta li donem la volta al cap de
20 m.
I després ja ho tindríem! Bona cuina.
Per quantes persones: 3 persones
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 15 m + 50/55 m
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 15 m + 50/55 m
Ho maridem amb: Jardins Negre 2017.
 

 
 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada