dimecres, 16 de setembre del 2020

PASTIS DE FORMATGE CREMOS

 

Ingredients:

* 1 pot de mascarpone

* 2 iogurts natural

* 4 ous

* 2 (mida pot iogurt) de sucre moré

* ½ (mida pot iogurt) de maizena

* 50 grs de formatge cadi (és el llescat, però l’he tallat a trossos)

 

 

Procediment:

Agafem un motllo desmuntable i el folrem amb paper per posar al forn.

Pre escalfem el forn, posició dalt i baix i sense ventilador (molt important) a 180 º.

En un bol he posat els ous, el iogurt i el sucre i ho he barrejat amb la batedora. Afegeixo el mascarpone i la maizena i segueixo remenant i quan ja quedi tot una bona massa (més aviat liquida), ja podrem posar-ho en el motllo.

Posem al forn, 30 m (punxem amb un escuradents, i si creiem que encara no està, el podem deixar 10 m ).

Deixem refredar i desemmotllem. Si volem podem afegir-hi damunt una mica de confitura 😉, això acompanyar amb una bona garnatxa del Empordà.

 

Per quantes persones: 4

Dificultat: fàcils
Temps de preparació total:  50 m
Temps de cocció: 30/40 m

 

Ho maridem amb: Garnatxa de l’Empordà