dijous, 22 d’octubre del 2020

PEBROTS DEL PIQUILLO AMB BRANDADA DE BACALLA

 


Ingredients:

* Bacallà dessalat esqueixat

* pot de pebrots del piquillo

* pot brandada bacallà

* 3 cullerades de ceba de sofregit Quim Matas

* sal, oli, farina

* tomàquet triturat en conserva

 

Procediment:

En un vol posem la brandada de bacallà i anem afegint el bacallà esqueixat (l’anem desfent més amb els dits), ho anem barrejant fins que quedi una bona massa.

Ara preparem el pebrots per omplir-los amb la massa, cal assecar-los amb un drap  i els anem omplint.  Si volem els podem tancar amb un escuradents.  Ara els enfarinem.

En una paella posem a fregir volta i volta els pebrots, reservem.

Ara farem la salsa, agafem una cassola, posem un bon raig oli d’oliva i posem a coure la tomata amb un pols de sal, com la ceba ja es fregida ens estalviàrem una bona estona de cocció, ara afegim la ceba, i ho deixem coure, fins que la tomata ja sigui una mica fosca. Hi col.loquem els pebrots i ho deixem coure tot junt uns 15/20m. Bona cuina.

  

Per quantes persones: 4

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  75 m
Temps de cocció: 10 m + 15 m + 20 m

 

Ho maridem amb: Bufar i fer ampolles, blanc 2019.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada