Ingredients:
* Bacallà dessalat esqueixat
* pot de pebrots del piquillo
* pot brandada bacallà
* 3 cullerades de ceba de sofregit Quim Matas
* sal, oli, farina
* tomàquet triturat en conserva
Procediment:
En un vol posem la brandada de bacallà i anem afegint el
bacallà esqueixat (l’anem desfent més amb els dits), ho anem barrejant fins que
quedi una bona massa.
Ara preparem el pebrots per omplir-los amb la massa, cal
assecar-los amb un drap i els anem omplint.
Si volem els podem tancar amb un escuradents.
Ara els enfarinem.
En una paella posem a fregir volta i volta els pebrots,
reservem.
Ara farem la salsa, agafem una cassola, posem un bon
raig oli d’oliva i posem a coure la tomata amb un pols de sal, com la ceba ja
es fregida ens estalviàrem una bona estona de cocció, ara afegim la ceba, i ho
deixem coure, fins que la tomata ja sigui una mica fosca. Hi col.loquem els
pebrots i ho deixem coure tot junt uns 15/20m. Bona cuina.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 10 m + 15 m + 20 m
Ho maridem amb: Bufar i fer ampolles, blanc 2019.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada