Arròs a la cassola amb conill, ceps i gambes
Ingredients:
* 4 salsitxes
* ½ conill tallat a talls petits
* 12/14 gambes de Palamós i un pèssic (Cran Reial)
* sofregit de ceba Quim Matas
* tomàquet
* 2 grans all
* ½ pebrot verd
* caldo de verdures
* sal, pebre, conyac
* ceps
* arròs
Procediment:
Netegem les gambes i el pèssic, les sofregim i les retirem.
Posem els ceps en remull amb aigua, que després l’aprofitarem.
En una cassola de ferro colat amb un raig d’oli, enrossim els talls de conill i les salsitxes, posem un pols de sal i pebre. Reservem.
Posem a escalfar el caldo de verdures i el caldo dels ceps.
A la mateixa cassola, posem un raig d’oli oliva, sofregim el gra d’all i el pebrot, tallat ben petit. Ara afegim una mica de tomàquet, remenem 10 minuts, ara ja podem afegir el sofregit de ceba, ho lliguem tot. Afegim la carn i ho reguem amb un bon raig de conyac. Deixem evaporar l’alcohol. Tot seguit hi afegim els bolets. Remenem, afegim l’arròs i ho deixem rossejar 3 minuts.
Posem a punt de sal i pebre i afegim el bròcoli. Afegim els brous, i deixem coure uns 18 minuts aproximadament, els 8 minuts a foc fort i els següents abaixem el foc. (Quan faltin 5 minuts per acabar, posem les gambes i el pessic damunt). Apaguem el foc i deixem reposar 3 minuts. Bona cuina.
Per quantes persones: 4 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 10 m + 20 m + 18 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada