dilluns, 12 de febrer del 2018

Can Cassoletes -Espolla-

 
Calamarsons

 
Paella mixta

 
Costelles de xai

 
Bacallà de la casa
 
Can Cassoletes
c/ Relliquer s/n
Espolla
Cal reservar. Tel: 972563368
 
Tipus de cuina:  
Cuina de peix, marisc, platillos i remenats.
 
Xef:  En Pere i la Fina, amb més de 30 anys d’experiència, abans amb un restaurant a Llançà anomenat: Can Manel, ara Can Cassoletes desde 2006.
Local: Rústic, acollidor i familiar.
Producte: Peix i marisc fresc, de bona relació qualitat preu. Un bons cargols amb cansalada. I diuen una molt bona "bouillabaisse"
Tracte: Proper i familiar, sense retencions.
Especialitat: “Bouillabaisse” i peix i marisc.
Detalls a tenir en compte: Plats abundats i de qualitat. Si voleu tastar una “Bouillabaisse”,  que diuen que és un dels millors llocs per tastar-la, cal que en feu reserva.  
Preu mig:  35 €, en cas de la Bouillabaisse, cal sumar-hi 40 € més per cap.