diumenge, 11 de març del 2012

Carnisseria, menjar per emportar i mini-restaurant "Punset" (Figueres)




Carnisseria familiar. Bons productes. Menjar per emportar.
Venta de productes Gourmet
I té tres taules on podem  menjar el menu per emportar a molt bon preu
Ràpid. Bona relació qualitat preu, tracte molt agradable.
Figueres Centre. Ampli horari, de dilluns a dissabte, migdies obert.! (reserveu per anar-hi a dinar)

Carnisseria Punset
C/ Perelada, 80, 17600 Figueres
Telèfon: (972) 67 25 02

Remenat d'espàrrecs i carbassò


Ingredients:

1 manat d'espàrrecs
1/2 carbassó
2 ous grans
sal
oli oliva

Procediment:

Es tallen els espàrrecs, la part tendre. Els netegem i els sofregim, ho reservem.
Tallem el carbassó a daus petits, ho netegem i els sofregim.
Posem a batre els ous. Possem sal.
S'afegeix tot junt a la paella (espàrrecs i carbassó), als 2 minuts hi afegim els  ous poc a poc hi anem barrejant, quan sigui cuit ja ho podem posar al plat.
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 25 h
Temps de cocció: 15 m