Veieu la textura que us comento?
Ingredients:
*2 Gots plens ametlles crues
*2 gots plens de sucre
*1/2 got ple d’aigua
Procediment:
Posem les ametlles
en una paella, amb l’aigua i el sucre. Anem remenant a foc ràpid, al cap d’uns
minuts el sucre comença a caramel·litzar i s’evapora i torna a ser sucre i
s’enganxa a les ametlles. Un cop ja comencin a petar una mica les ametlles ja
està quasi acabant. A mi en concret no m’agrada deixar-les mes estona que
quedin mes caramel·litzades, però si volem podem seguir fins que agafi aquesta
textura. Apaguem el foc i esperem a que
és refredin per menjar, les poso damunt un paper i les deixo refredar. Les anem
remenant perquè no s’enganxin. I ja podem servir. Les que sobrin, si és que en
sobren... (son un caprici) les podem guardar en un pot hermètic.
Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 20/30 m
Ho maridem amb: Sol i Serena, Espolla. Garnatxa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada