dissabte, 12 d’octubre de 2019

Ametlles garrapinyades, del Mas pep




Veieu la textura que us comento?



Ingredients:

*2 Gots plens ametlles crues
*2 gots plens de sucre
*1/2 got ple d’aigua


Procediment:

Posem les ametlles en una paella, amb l’aigua i el sucre. Anem remenant a foc ràpid, al cap d’uns minuts el sucre comença a caramel·litzar i s’evapora i torna a ser sucre i s’enganxa a les ametlles. Un cop ja comencin a petar una mica les ametlles ja està quasi acabant. A mi en concret no m’agrada deixar-les mes estona que quedin mes caramel·litzades, però si volem podem seguir fins que agafi aquesta textura.  Apaguem el foc i esperem a que és refredin per menjar, les poso damunt un paper i les deixo refredar. Les anem remenant perquè no s’enganxin. I ja podem servir. Les que sobrin, si és que en sobren... (son un caprici) les podem guardar en un pot hermètic.

Per quantes persones: 4
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció: 20/30 m


Ho maridem amb: Sol i Serena, Espolla. Garnatxa.

Cap comentari:

Publica un comentari