dimarts, 30 de maig del 2023

ARROS DE CONILL i ESPARRECS



Ingredients:


·         400 g arròs de pals

·         Sofregit de ceba "Quim Matas"

·         1 gra d’all

·         ½ conill a talls  + 1 tira de costellò

·         1 got de tomàquet triturat + 1 tomàquet a daus

·         1 pebrot verd petit + 5 espàrrecs verds

·         Sal, oli, pebre, caldo de verdures





Procediment:

Per començar en una cassola sofregim el conill i el costellò, posem a punt de sal i pebre, quan sigui ros ho treiem i reservem.   
Tallem els esparrecs i el tomàquet a daus.  Els sofregim i els reservem.
Posem caldo de verdures a escalfar.

Ara a la mateixa cassola , sofregim el pebrot verd ben petit  i un gra d’all .

Un cop ha agafat color, afegim un got petit de tomàquet triturat i 2 cullerades de la ceba màgica del Quim ! Deixem coure 20 m. Afegim els esparrecs i el tomàquet a daus.
Ara posem l’arròs i el deixem rossejar 3/5m.  
Ara ja hi podem afegir el caldo. Recordeu que l’arròs normalment son 18 m.
Apaguem el foc i servim en 1 minut. Bona cuina



Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: fàcils
Temps de preparació total: 60/65m m
Temps de cocció: 10 m + 10 m + 20 m



Ho maridem amb vi Portugues: Ravasqueira. Regal d'un client;)