diumenge, 10 de novembre de 2019

COPA DE CHEESECAKE - Concurs Postres El Far Empordà 2019




Ingredients:


*400 g de formatge crema
*250 ml de nata liquida
* 120 g de sucre
* 2 sobres de fer “cuajada Royal”
* 20 g de galetes maria
* mel
* melmelada de gerds per decorar
* caramels esponjosos per decorar


Procediment:


Triturem les galetes amb un morter.

Agafem les copes i posem la pols de galeta i seguidament una mica de mel. Reservem.

Ara en un caçó, posem el formatge, la nata, el sucre i els sobres de Royal, triturem amb l’ajuda de la batedora i ho posem al foc a temperatura mitja i quan sigui a punt de posar-se a bullir ho trèiem (sense deixar de remenar) .

Ara ja podem anar emplenant les copes, un cop plenes, deixem que és refredi. Quan ja sigui fred, ho deixem a la nevera mínim unes 3h/4h.  Ara ja podem col·locar-hi damunt la melmelada i les llaminadures. Bon profit.





Per quantes persones: 12 copetes .
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció: 10 m



Ho maridem amb: Garnatxa del Empordà.

Cap comentari:

Publica un comentari