dimarts, 10 de juliol del 2018

Amanida d'estiu amb tomàquet de la Pera, mozzarella i alfàbrega fresca!




Ingredients:

·         Mozzarella

·         Tomàquet de la pera

·         Sal gruixuda

·         Oli oliva

·         Alfàbrega fresca 



Procediment:

Ara que n’és temporada, farem l’amanida d’estiu amb mozzarella, amb tomàquet de la pera, la netegem be, i la tallem.

Ara trèiem l’aigua de la mozzarella i també la tallem.

 La col·loquem  en el plat, posem un bon raig d’oli d’oliva i un pols de sal al gust. Ara ja podem afegir-hi l’alfàbrega que he acabat de tallar del jardí, és increïble l’olor que deixa anar. 



Per quantes persones: 4 persones

Dificultat: molt fàcil
Temps de preparació total:  10 m
Temps de cocció: 0
 

Ho maridem amb: Sàtirs blanc, DO Empordà.