dijous, 3 de febrer del 2011

Llom amb olives, cebetes i carrotes. (recepta de la meva avia remei)


Ingredients:
  • llom (15 talls aprox)
  • olives (sense pinyol i sense relleno), 3 o 4 carrotes, 8 o 10 cebetes petites
  • 1 got de tomàquet triturat
  • oli, sal
  • 1/2 vi
  • 1 o 2 gots aigua
  • farina
Procediment:

Netegem les cebetes i les carrotes, i tallem les carrotes a rodanxes (aprox.: 1 cm)


Agafem el llom, l'enfarinem i el fregim, un cop fregit el deixem reposar.

Amb l'oli de fregir el llom, el posem a l'olla on farem la cocció i hi sofregim la ceba, un cop sofregida hi afegim el tomàquet, remenem i als 5 minuts hi afegim el vi, un cop hagi bullit uns 3 o 4 minuts, hi afegim el llom, les olives, les carrotes i les cebetes i un cop tot ben col.locat hi afegim 1 o 2 gots d'aigua (calenta), i ho deixem coure a foc lent uns 30 minuts, o fins que la carrota sigui cuita!. bona cuina