Ingredients:
·
6 Carxofes
·
2 ous
·
Ous de reig
·
Sal, oli oliva
Procediment:
Els ous de reig ja els tenia preparats i mig cuits del
darrer cop que hem anat a buscar bolets.
Netegem les carxofes, les tallem en làmines i en trèiem
una mica la pelussa interior, no m’agrada la textura que hi deixa si no ho trèiem.
Batre els ous i reserva.
Agafem una paella amb un bon raig d’oli d’oliva, hi
posem a coure les carxofes, al 10 minuts ja hi podem afegir els bolets i tot
seguit els ous batuts, ho remenem, i servir quan ja estigui cuit al nostre
gust.
Bona cuina.
Per quantes persones: 2 persones
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 10/12m + 5 m
Temps de preparació total: 20 m
Temps de cocció: 10/12m + 5 m
Ho maridem amb: Espiadimonis Negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada