divendres, 7 de desembre del 2018

Remenat de carxofes i ous de reig



Ingredients:

·         6 Carxofes
·         2 ous
·         Ous de reig
·         Sal, oli oliva


Procediment:

Els ous de reig ja els tenia preparats i mig cuits del darrer cop que hem anat a buscar bolets.
Netegem les carxofes, les tallem en làmines i en trèiem una mica la pelussa interior, no m’agrada la textura que hi deixa si no ho trèiem. 
Batre els ous i reserva.
Agafem una paella amb un bon raig d’oli d’oliva, hi posem a coure les carxofes, al 10 minuts ja hi podem afegir els bolets i tot seguit els ous batuts, ho remenem, i servir quan ja estigui cuit al nostre gust.
Bona cuina.

Per quantes persones: 2 persones

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció: 10/12m + 5 m

Ho maridem amb: Espiadimonis Negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada