divendres, 27 de març del 2020

Cuixetes de conill ibèric rostides



Ingredients:


* cuixetes de conill ibèric 
* 4 carrotes
* 4 cebetes
* manat d’herbes aromàtiques
* oli, sal, pebre, conyac
* alls
* caldo de verdures


Procediment:


Salpebrem el conill. Netegem les verdures.

En una cassola amb un bon raig d’oli oliva, enrossim el conill. A mitja cocció afegim els alls, les cebetes i les carrotes i el manat d’herbes.  Tapem  i deixem coure.  Ara tirem el vi ranci i girem les cuixetes. Deixem evaporar l’alcohol.

Ara afegim 2 gots petits del caldo de verdures perquè no ens quedi sec. Ara tapem i deixem coure a foc lent fins que sigui cuit, aquest cop, com que son cuixetes, en 30 m serà llest. Bona cuina.





Per quantes persones:

Dificultat:
Temps de preparació total:
Temps de cocció:




Ho maridem amb: Clamor 2015. Negre. Raimat