Ingredients:
* Arròs
* 50 g pèsols frescos
* ½ pebrot verd
* un péssic (Cranc Reial ) el trobo a Peixeteria: va de mar.
* 10 Gambes de llança
* ½ conill tallat a ¼
* 4 salsitxes
* caldo de verdures (Faig servir el 100% natural de Gallina Blanca)
* 30 g de ceps
* 2 cullerades de tomàquet ratllat
* sofregit Quim Matas de la Bisbal (oli en un llum)
* oli, sal, pebre, 2 gra all, un raig de conyac.
Procediment:
Posem el ceps en remull amb aigua. (mida: un got).
Tallem el pebrot ben petit i el all.
Posem el caldo de verdures a escalfar.
A la cassola, posem un raig d’oli i primer sofregir el conill i les salsitxes. Retirem. Ara sofregim el pessic i les gambes. Retirem.
Ara posem a coure el pebrot i l’all, remenem, quan casi sigui ros , afegim el tomàquet. Afegim els pèsols. Posem un pols de sal. Ara ja podem afegir 3 cullerades de sofregit quim matas. Remenem, deixem fer xup xup i afegim un raig de conyac. Remenem i deixem evaporar.
Ara ja podem afegir tot el “material”, remenem i deixem coure una mica tot junt, 10m.
Colem els ceps i escalfem una mica el seu caldo.
Ara ja podem posar l’arròs a la cassola, sempre faig un punyat per persona i algun de regal, rossegem una mica.
Ara afegim el ceps, el seu caldo i el caldo de verdures. Posem a punt de sal i deixem coure 20m de rellotge, apaguem el foc, deixem reposar 1 m i ja podem servir!
Per quantes persones: 5 persones
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total: 60m
Temps de cocció: 35m + 20 m
Ho maridem amb: Origen P9, negre Can Bas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada