dijous, 30 de novembre del 2017

Mini cheesecake - Concurs Postres By Carles Arnall




Ingredients:

·         18 Galetes maria grans
·         2 cullerades de mantega  (per la base)
·         Xarop de maduixa (per la base)
·         2 terrines de formatge mascarpone
·         1 terrina de nata per muntar
·         5 cullerades de sucre
·         Melmelada de gerds
·         Elements per decorar:  mini maria i fruits del bosc
 

Procediment:

Xafem les galetes, ho posem en un vol, afegim la mantega desfeta, remenem, afegim una mica de xarop de maduixa. I ara ho col.loquem al fons dels gots.
En un vol posem el mascarpone i el sucre, barregem.
Ara en un vol a part, muntem la nata. Un barregem suaument amb el mascarpone.
Posem una capa de la mescla de nata i mascarpone i una de melmelada i així un altre cop. Damunt hi posem una mini galeta i un fruit del bosc.
Ja ho tenim a punt. Ho desem a la nevera i ho trèiem uns minuts abans de menjar.
By Carles Arnall


Per quantes persones: 8 persones

Dificultat:  fàcil, però laboriós
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  0  m
 

Ho maridem amb: Cava Rosat Pere Ventura.