dimecres, 23 d’octubre del 2019

"Tortitas" de verdures i porro amb pollastre i salsa de soja



Ingredients:


* Pit de pollastre
* 1 pebrot vermell
* 1 ceba
* 1 porro
* 1 pebrot groc
* 1 pebrot verd
* 2 pastanagues
* sal, oli, soja



Procediment:


Les “tortitas” no les veieu a la foto, però ja sabeu... cal escalfar-les segons instruccions del paquet.

Agafem els pebrots i els laminem, tallem la pastanaga a tires i el porro i la ceba a rodanxes primes. En un Wook ho posem a coure a foc baix amb un bon raig d’oli d’oliva, quan ja sigui una mica ros, ja hi podem afegir un bon raig de soja, si volem afegir-hi un pols de sal, també ho podem fer. Deixem coure uns 15 m més.

Ara en una planxa posem a coure el pollastre, prèviament l’haurem tallat a daus. Posem un pols de sal i pebre i quan sigui cuit, retirem.

Ara ja ve quan ho disposem tot a sobre les “tortitas”, si voleu també podeu afegir-hi una mica d’enciam, brots tendres, maionesa....  Bon profit!





Per quantes persones: 3

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 5s per tortita + 25 m + 15 m




Ho maridem amb: Negre, Terra Alta : CAP BEN ALT