dilluns, 16 de novembre del 2009

LASANYA DE CARN

Ingredients:
  • plaques de lasanya (la pre cuites van genial, és deixen 10 minuts en aigua i queden super bones)
  • 600 gr de carn (300 vedella i 300 porc)
  • tomàquet triturat
  • sal, pebre, nou moscada i oli
  • 5 cebes
  • llet
  • farina
  • formatge ratllat
Procediment:
Ratllem 5 cebes, 4 per la carn i l'altre per la beixamel.

Posem a sofregir la ceba, un cop sigui roseta i afegim la carn (que abans haurem ben remenant i haurem posat sal i pebre al gust) i ho anem remenant fins que estigui ben cuit, després hi afegim el tomàquet i ho deixem coure uns 10 minuts més.
Ho deixem refredar. Agafem les plaques de lasanya i ho anem preparant per muntar el plat.
Per fer la beixamel: fem un sofregit de la ceba que quedava, un cop sigui ben rosa hi afegim la llet, sal, una mica de nou moscada i farina, ho remenem be perquè no quedin grumols.
I ara anem colocant la carn amb les plaques de la lasanya, un cop muntat hi afegim la beixamel i el formatge ratllat, 15m al forn i ja estarem