dimecres, 10 de juny de 2009

MONOLEG amb TONI MOOG al Món de nit 03.06.09
Va ésser genial el monòleg de Toni Moog al Món de nit.

Nascut el dia 11 d'abril de 1971, va decidir ser Aries per tota la vida. Considerat el pallaso oficila del col.legi desde prescolar, les seves repetides expulsions del cole per fer tonteries va conseguir preocupar els seus pares. Als 16 anys va començar a tatuar-se, va perdre la virginitat als 17 (tot aixo ho posa a la seva web eh!!) i els 24 va follar per primer cop.

Els estudis a la facultat de publicitat van donar els fruits esperats: va acabar treballant com a DJ i técnic de so en una sala de Jazz. Una aposta entre borratxos va portar-lo a pujar a un escenari a deixar-se anar i treure les primeres lineas com a cómic. Just després de guanyar la aposta perdent la poca dignitat que tenía, va pensar que podria tenir futur en la comedia i sempre i quan deixes les drogues i el alcohol per els profesionals. aixi que és va introduir en el circuit de comèdia actuant per sales de tot Espanya.

Paramount Comedy li va donar una oportunitat davant la pantalla, Manel Fuentes li va fer agafar algunes taules i ja en el programa de Homozapping és va fer a si mateix com a còmic.

Es va fer el tatoo deficinitu: UNA MADALENA. Actualment és deixa veure en diferents programes d'humors de la tele.

Tot aixo en 3 anys, durant els quals va fer amistats com: 2 canalles del humor Txabi Franquesa i Albert Boira, con los que engendran “La Cocina de los monologos"

Bé doncs res.. aquí us deixo unes fotos de la gran nit que varem pasar....