dijous, 23 de febrer del 2012

Producte Gourmet: Antonio MataWeb online www.antoniomata.com productes de qualitat. Formatges, pernils, vins, conserves..
Molt ràpid i eficients.

Amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la distribució alimentària tradicional, Antonio Mata obre la seva botiga on-line per apropar la seva extensa gamma de productes selectes als seus clients i obrir un nou canal de distribució a la seva alcacen els 365 dies de l'any. Disposem unes extenses i modernes instal.lacions a Rubielos de Mora (Terol) on criem amb alimentació natural els nostres propis porcs tots de races destinades a la Denominació d'Origen "Pernil de Terol". En el nostre escorxador aconseguim no trencar la cadena del fred, i els assecadors es troben en plena Serra de Gúdar. Així mateix disposem de 5 botigues a la província de Castelló (3 a Castelló de la Plana, 1 a Benicàssim i 1 a Vila-real), i 2 botigues a la província de Terol (1 a Mora de Rubielos i 1 a Rubielos de Mora ).

Destaquen entre les nostres especialitats el Pernil Antonio Mata Denominació d'Origen Terol, al qual mimem per aconseguir el millor sabor amb una excel·lent relació qualitat preu. Sense oblidar-nos de l'extensa i acurada selecció de pernils de les principals DO espanyoles. A la nostra botiga podrà trobar també un extens catàleg de productes gourmet de les millors qualitats avalats per les millors guies del mercat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada