dimarts, 20 de març de 2012

Coca de llet condensada i cireres (By Carles Arnall)


Ingredients:

150 grs de farina
1 sobre de llevat royal
400 grs de llet condensada
50 grs de mantega
1 pot de cireres amb almívar

Procediment:

Posar a escalfar el forn 180º dalt i baix.
En un vol posem a batre la llet condensada i els ous (posar els ous de un a un). Després hi afegim la mantega (desfeta), per ultim la farina i el llevat amb un colador (tamisat)
Agafem el motllo hi posem les cireres, i després hi afegim la massa.
Ho posem a coure al forn 25 m a cocció part baixa i els 5 minuts ultim dalt i baix.

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total amb cocció: 35/40 m (amb motllo de silicona)
Temps de cocció:30 m

By Carles Arnall 

1 comentari:

  1. Un bizcocho espectacular, me quedo con la receta y con un trocito para el café. Besicos

    ResponSuprimeix