divendres, 27 d’abril de 2012

Arròs amb llet - Arroz con leche




Ingredients:
·         1 l. De llet
·         150 gr. Arròs
·         Branca de canyella
·         125 gr. Sucre
·         Pela de llimona
·         Canyella en pols

Procediment:

En un pot, posem a bullir la llet amb la pela de llimona i la branca de canyella. Quan arrenqui el bull, hi tirem l’arròs, i el deixem coure a foc lent durant 15 minuts. Remenar de tan en tan, perquè no s’enganxi.

Afegim el sucre i ho deixem coure 15 minuts més. Quan ja estigui pastós, ja  ho podem retirar  i ho posem en copes o en terrines. Deixem refredar. Abans de servir podem posar-hi canyella en pols.

Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 15m + 15m.

Cap comentari:

Publica un comentari