divendres, 15 de juny de 2012

Roll's amb verdures, pollastre i panses



Ingredients:

·         1 Carbassó
·         ½ pebrot vermell
·         1 albergínia
·         1 Ceba petita
·         15 o 20 panses petites
·         Formatge gouda o cheddar
·         3 carrotes
·         Un paquet de roll’s (bimbo)
·         Sal
·         Oli oliva
·         1 pit de pollastre

Procediment:

Netegem les verdures i les tallem a daus. Tallem el pollastre a tires, fregim i reservem.
Agafem un Wook i posem a sofregir les verdures, un cop ja siguin casi cuites, hi afegim el pollastre i les panses.
Agafem els roll’s i els escalfem al microones (segons instruccions del fabricant), les posem en un plat.
Agafem les verdures i les posem a damunt de cada roll, i després hi posem una mica de formatge. Bona cuina.
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 35 m
Temps de cocció:  20/30  m

1 comentari:

  1. Pues tiene muy buena pinta.. yo lo que pasa es que con las verduras a la brasa así "enteras" no puedo, las tengo que pasar por la batidora o así para poder comérmelas :)

    ResponSuprimeix