dijous, 26 de juliol de 2012

Pasta al Pesto tradicional




Ingredients:

·         90 gr parmesà
·         50 gr pinyons
·         Mig gra all
·         150 ml oli oliva (mas arnall)
·         Alfàbrega  (varia els grams segons si ho volem més o menys fort de gust) 

Procediment: 

He fet servir alfàbrega seca ja que no en tenia de fresca, però ha quedat molt bona la salsa, res a veure amb les de compra.
Agafem el parmesà i el triturem, reservem.
Triturem els pinyons . Agafem un pot i barregem el parmesà, els pinyons i afegim l’alfàbrega i l’oli d’oliva. Reservem .
Bullim la pasta, segons les indicacions del fabricant, la posem a escorre i afegim la salsa.
Si hem fet més salsa, podem desar-la a la nevera, mínim 3 dies és conserva.
Bona cuina.


Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 10m+10m
Temps de cocció:  8m/10m

2 comentaris:

  1. Esta salsita me encanta..sencilla y que te deja un plato de pasta espectacular! un besicoo

    ResponSuprimeix
  2. Es una de mis salsas favoritas para la pasta, me encanta

    ResponSuprimeix