Ingredients:
·
250 gr. Farina
·
5 cl. Suc de
llimona
·
Pela d’una
llimona
·
10 cl. Llet
·
4 ous
·
200 gr. Mantega
·
50 gr. Pols d’ametlla
·
Una mica de
sal
·
Una cullerada
de llevat
·
Una culleradeta
de sucre vanilla
·
200 gr. De sucre
Procediment:
Escalfar el forn 180º
Barrejar la mantega (desfeta),
el sucre, els ous, la vainilla i la pela llimona. Afegir la resta d’ingredients
i posar la massa en un motllo.
Posar al forn 180º 45 m.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 55 m
Temps de cocció: 45 m
Temps de preparació total: 55 m
Temps de cocció: 45 m
¡Una coca fantástica, me gusta mucho el corte!
ResponEliminaBesos y feliz semana.
http://comerespecial.blogspot.com
Una coca buenísima, tiene una pinta estupenda, con un café ni te cuento
ResponEliminaGenial! Me encantan las cocas con almendra. Besos
ResponElimina