Ingredients:
·
Tomàquet natural
Procediment:
Netejar els tomàquets, després
els pelem. Partim els tomàquets per la meitat,
i exprimim amb la mà, perquè tregui una mica l’aigua.
Els posem en pots, ben
col.locats, que no hi quedi cap espai buit. Ben tapat, ben hermètic i ho posem
a bullir durant 20 minuts al bany maria (amb l’aigua freda). Un cop cuit,
deixar refredar, i desar-los.
Consell: els tomàquets han de
ésser ben madurs, i el millor moment per fer aquestes conserves, és el primers
del mes d’agost.
Aquesta recepta, està feta per
la meva mare: Conxita Roig.
Dificultat: mitja
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 20m
Temps de preparació total: 40 m
Temps de cocció: 20m
Quins records! A casa la mare també en preparava cada estiu i moltes vegades m'he plantejat reprendre la tradició, que no és tan complicat de fer com pugui semblar al principi.
ResponElimina¡Qué buena pinta! Nunca he preparado conservas de tomate al natural.
ResponEliminaBesos y feliz fin de semana.
http://comerespecial.blogspot.com
Yo también suelo preparar conservas en casa, después es un lujazo poder tomarlas fuera de temporada.
ResponElimina