dissabte, 29 de setembre de 2012

Caldo, pilota, carn d'olla i verdures



Ingredients:

·         Aigua
·         Sal
·         Àpit (2 o 3 talls)
·         2 patates
·         1 porro
·         3 carrotes
·         1 os de vedella
·         1 ou
·         Pa ratllat
·         Farina
·         Sal, pebre
·         All i julivert
·         200 gr carn picada de porc
·         1 pit de pollastre 

Procediment:

Netegem totes les verdures i les tallem una mica per posar-les dins l’olla.

Per fer la pilota,  agafarem la carn la posem en un vol i ho barregem amb una mica de pa ratllat, sal, pebre, all i julivert (picat) i un ou. Ho barregem bé, i en fem 2 boles allargades. Enfarinem i reservem.

Posar una olla al foc amb aigua. Afegir-hi les verdures, i quan comenci a bullir afegir-hi les pilotes i la carn, posar sal i deixar bullir 2h.

Un cop cuit, escorre la verdura i la carn, podem servir-la freda o calenta.
I el caldo el podem servir sol o amb pasta.
 
Una pasta que queda molt bona amb el caldo, és arròs i fideus. (coure uns 15 minuts)

 

Dificultat: mitja
Temps de preparació total:  2h 20
Temps de cocció:  2h

Cap comentari:

Publica un comentari