Ingredients:
·
350 gr
carbassó (2 mitjans)
·
150 gr ceba
(1 ceba mitjana)
·
4 ous
·
60 ml oli
oliva
·
160 gr farina
·
1 cullerada
de llevat Royal
·
100 gr
formatge ratllat
·
Sal, pebre
Procediment:
Tallem a daus el carbassó i la
ceba, netegem i reservem. Escalfem el forn.
En un vol batre els ous, l’oli
d’oliva, una mica de sal i pebre. Afegir-hi després la farina i el llevat. Ho
barregem bé amb la batedora. Afegim el carbassó i la ceba i després el
formatge.
Posar una mica de mantega al
motllo, perquè no s’enganxi i després hi afegim la massa.
Ho posem al forn 35 m.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35 m (dalt i baix)
Temps de preparació total: 50 m
Temps de cocció: 35 m (dalt i baix)
el pròxim cop ho provare sense farina..
ResponEliminaQué rico, me gusta la receta, yo hice hace algún tiempo uno sin harina pero no me gustó demasiado. Probaré tu receta. Besos
ResponElimina