dimecres, 26 de juny de 2013

Ceba cruixent


Ingredients:

·         2 cebes
·         Sal
·         Oli
·         Farina
·         Bossa de plàstic

 

Procediment:

Pelem les cebes, les tallem a daus petits. ( Com més petits més cruixents quedaran ).

Agafem una bossa de plàstic, hi posem  dos cullerades de farina, afegim  els talls de cebes, ho barregem bé, poc a poc el talls de ceba quedaran ben enfarinats.  Posem oli a una paella, hi ho fregim fins que quedi ben ros, afegim una mica de sal, i un cop cuita,  posem a escorre amb paper absorbent , i ja tenim la ceba a punt per hamburgueses, franfurts ... o altres plats.

 

Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total:  30 m
Temps de cocció:  15/20 m

2 comentaris:

  1. Molt útil, el teu post! Jo sempre la compro feta. ara diré... la comprava feta! Perquè ara ja la podem fer a casa! Petons

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. sii i queda bonisimaaaaaa, ho vaig fer amb oli girasol, el pròxim cop ho provo amb oli d'oliva.. jejej a mes es guarda 4 o 5 dies... ben tapat

      Suprimeix