dijous, 8 d’agost de 2013

Amanida d'estiu amb cors de carxofa




Ingredients:

·         Pasta
·         Oli, sal, pebre, orenga, vinagre
·         Llauna tonyina amb oli d’oliva
·         Tàperes
·         25 gr formatge
·         Cors d’escarxofa bullits
 

Procediment:

Bullim la pasta segons les instruccions del fabricant. Sal al gust i un cop cuita la posem a escorre.
Tallem el formatge a daus.
Dins un vol posem:  les carxofes, la tonyina, el formatge, les tàperes i la pasta.
Fem una vinagreta de: 5 cullerades oli, una mica de sal, una mica de pebre, una cullerada d’orenga i una cullerada de vinagre. I ho posem a l’amanida, ho remenem be. I posem uns minuts a la nevera abans de servir.

 
Dificultat: Fàcil
Temps de preparació total:  20 m
Temps de cocció:  8/10 m
 
De vi hem triat: Un verdejo Ovación 2012. De Rueda.

Cap comentari:

Publica un comentari