Ingredients:
·
½ pollastre
empordanès
·
Sal, oli,
pebre
·
Farigola
·
3 patates
·
1 got vi
blanc
·
3 alls
Procediment:
Pelem les patates i les tallem
a daus, les fregim (no del tot) i les reservem.
Escalfar el forn a 200º (dalt
i baix).
Salpebrar el pollastre. En una
safata apta per forn, posem oli, els grans d’all (amb pell), les branquetes de
farigola i el pollastre, ho ruixem amb una mica de vi blanc. (Podem baixar el forn a 180º)
Ho posem a coure un 55/60 m (depèn
del pollastre), quan portem uns 30 minuts de cocció, hi afegim les patates. Un
cop cuit, deixar reposar dins el forn
uns 10 minuts.
Dificultat: fàcil
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 10 m + 55 m
Temps de preparació total: 75 m
Temps de cocció: 10 m + 55 m
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada