Ingredients:
·        
1 Tomàquet
madur
·        
1 ceba
·        
½ pebrot
vermell
·        
½ pebrot verd
·        
10/12 olives
tallades a làmines sense os
·        
Tàperes
·        
Oli oliva
·        
Mantega
·        
Sal
·        
cuscus  
Procediment:
Tallem a làmines les verdures.
Agafem una paella, afegim un raig oli, posem els pebrots, la ceba i el
tomàquet, deixem que cogui un 10 m. Afegim les olives, les taperes i posem a
punt de sal. Ho deixem coure uns 20 minuts més a foc lent. Reservem.
Agafem una cassola, afegim
aigua, un raig d’oli i un polsim de sal. Quan bulli ho retirem del foc. Afegim
el cuscús (la mateixa quantitat que d’aigua). Ho remenem i ho deixem reposar un
3/5 minuts, veurem que va desapareixen l’aigua. I ara ho tornem a posar als foc
uns 2 o 3 minuts amb una mica de mantega. Un cop fet això, ja ho podem barrejar
amb les verdures i servir.  
Dificultat:  fàcil
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 40 m
Temps de preparació total: 60 m
Temps de cocció: 40 m
Dubtava de si m’agradaria el
plat.... i ha quedat mot bò, el pròxim cop provaré amb curri
Foto: Carles Arnall
 

 
 
Me encanta el cous-cous preparado así. Besos
ResponEliminaMMM No lo habia hecho nunca, y me ha encantado!
Elimina